Välj en sida

CRYO BODY THERAPY

CRYO TONING

Cryo Toning är en av våra mest uppskattade behandlingar. Perfekt för kroppsdelar där lös hud är ett problem och används exempelvis för att strama upp huden efter viktminskning och graviditet. Behandlingarna slätar ut huden utan att eliminera fett samt ökar den naturliga kollagenproduktionen med fantastiska resultat redan efter första behandlingen. CRYO THERAPY är en teknik som alternerar kyla och värme i ett unikt och dynamiskt flöde. Allt för maximal ökad cirkulation, kollagen- och elsastinproduktion. Behandlingen är naturlig, smärtfritt och säker!

CRYO FAT REMOVAL

Och det bästaär naturligMed den här behandlingen kan vi punktförbränna och eliminera oönskade fettdepåer på  t.ex insida lår, mage, rumpa, armar och rygg. CRYO THERAPY är en teknik som alternerar kyoa och värme i ett unikt och dynamsiskt flödet. När vi fikuserar på reducering av fettdepper arbetar vi nästan utestlutande med kyla ner till -18°C. Allt för att kristalliserat och elimunera de vita fettceller som inte ganganr oss:Ökad kollagen- och elastinpriduktion för du å köpeti och med dden ökade cirkukaton som behandlingen ger. Våra Kryobehandlingar är naturliga, smärtfria och säkrak samt utförs av Anna Bille, diplomerad Cryo Therapist. Och det bästa av allt… det ser och känner resultatdet direkt efter din första behandling!

CRYO DOUBLE CHIN

Cryo Double Chin är en snabb, smärtfri och mycket effektiv behandling med fantastiska resultat samt mängder med nöjda kunder världen över! Med resultatfokuserad Kryoterapi stramar vi upp huden under hakan samt definierar din käklinje samtidigt som vi reducerar eventuella fettdepåer under hakan. Många av våra klienter har tidigare testat andra typer av behandlingar såsom Belkyra och upplevt dem både dyra, smärtsamma samt utan önskat resultat. Då är det extra roligt att visa på de fina resultat vi kan uppnå redan efter första behandlingen med CRYO THERAPY. Utan smärta, helt naturligt samt till en rimlig ekonomisk investering. Låter det för bra för att vara sant? Spana in våra före- och efterbilder eller boka en FRI KONSULTATION redan idag så berättar vi mer!

CRYO CELLULITES

Celluliter orsakas oftast av dålig cirkulation, vilket leder till att slaggprodukter sätter sig i bindväv och fettvävnad. Vi behandlar celluliter med CRYO THERAPY  – en metod som alternerar kyla och värme för maximal ökad cirkulation samt ett bättre fungerande lymfflöde. Naturligt, smärtfritt och säkert! Samt med resultat direkt efter din första behandling! Ta del av vår PROVA-PÅ-KAMPANJ eller boka en FRI KONSULTATION.

CRYO STRETCHMARKS

Med effektiv och smärtfri kryoterapi kan vi reducera bristningar samt strama upp din hud. Vi arbetar med vår Cryo T-Shock och ett program som är särskilt framtaget för maximal ökad cirkulation, kollagen- och elastinproduktion. Behandlingen är naturlig, smärtfritt och säker. Och bäst av allt… du ser resultatet direkt efter din första behandling!

CRYO PAIN RELIEF

Med lång erfarenhet av såväl kronisk- samt akut smärta kan vi presentera en unikt sammansatt smärtbehandling som bygger CRYO THERAPY i komination med RED LIGHT THERAPY. Kryoterapi är en teknik som alternerar kyla och värme i ett unikt och dynamiskt flöde. Allt för maximal ökad cirkulation, självläkning, dämpning av inflammation mm. Vi anpassar behandlingarnas intensitet samt graden av värme/kyla beroende på akut eller kronisk smärta. Det röda ljuset adderar vi för att påskynda läkningen, reducera smärta, lugna samt bjuda din kropp på en energiboost ur ett holistiskt perspektiv. 

GRATIS KONSULTATION

Vill du hitta den perfekta formen för just dig? Vi träffar dagligen kvinnor i olika formen och åldrar och vi är dedikerade att hjälpa våra klienter plocka fram det bästa i sig själva inifrån och ut. Boka en FRI KONSULTATION så berättar vi om våra säkra, naturliga och smärtfria behandlingar. För dig som vill finslipa formen arbetar vi med den senaste tekniken inom Kryoterapi och levererar fantastiska resultat inom t. ex följande områden:

Cellulitreducering

Reducering av fettdepåer

Uppstramning av lös hud

Definiering & Lyft

 

OM CRYO T-SHOCK

Cryo T-Shock är en medicinteknisk godkänd maskin från välkända Pagani, grundat 1947, i Italien. Behandlingarna är idag de mest innovativa inom fettreducering, cellulitreducering, anti-aging samt toning och uppstramning av kroppen. Cryo T-Shock använder en helt ny teknik som alternerar värme och kyla, vilket eliminerar fettceller samt ger huden en bättre kollagenproduktion. Behandlingarna kan kombineras i oändlighet, men resultaten är extra fascinerande på kroppsdelar där lös hud är ett problem, tex efter viktminskning eller graviditet. Men även på delar av kroppen där man samlat på sig fettdepåer som är svåra att bli av med trots rätt träning och kost. Slutresultaten vi ser dagligen är skulpturerade, tonade, fastare, slankare och gladare versioner av våra kunder!