CRYO BODY & FACIAL THERAPY

CRYO BODY TONING

Cryo Toning är perfekt för kroppsdelar där lös hud är ett problem och används för att strama upp huden efter t.ex viktminskning och graviditet. Behandlingarna stramar upp huden utan att eliminera fett samt ökar den naturliga kollagenproduktionen med fantastiska resultat redan efter första behandlingen. Naturligt, smärtfritt och säkert!

CRYO STRETCHMARKS

Med effektiv och smärtfri kryoterapi kan vi reducera bristningar samt strama upp din hud. Vi arbetar med vår Cryo T-Shock och ett program som är särskilt framtaget för maximal ökad cirkulation samt kollagen- och elastinproduktion. Behandlingen är naturlig, smärtfritt och säker och våra klienter ser resultat redan efter första behandlingen.

CRYO DOUBLE CHIN

Cryo Double Chin är smärtfri, säker, naturlig och effektiv. Vi stramar vi upp huden under hakan samt definierar käklinjen samtidigt som vi reducerar eventuella fettdepåer under hakan. Många av våra klienter har tidigare testat andra behandlingar och upplevt dem smärtsamma samt utan resultat. Då är det extra roligt när de blir nöjda hos oss!

CRYO FAT REMOVAL

Med Cryo Fat Removal kan vi eliminera oönskade fettdepåer på  t.ex insida lår, mage, rumpa, armar och rygg. Vi alternerar kyla och värme i dynamsiskt flödet och vid fettreducering arbetar vi nästan utestlutande med kyla ner till -18°C. Allt för att kristallisera och eliminera oönksade, vita fettceller. Ökad kollagen- och elastinproduktion får du på köpet i och med den ökade cirkulation som behandlingen ger. Cryo Fat Removal är naturlig, smärtfri och säker samt utförs av Anna Bille, diplomerad Cryo Therapist.  Förvänta dig resultat direkt efter din första behandling!

CRYO CELLULITE

Celluliter orsakas oftast av dålig cirkulation, vilket leder till att slaggprodukter sätter sig i bindväv och fettvävnad. Vi behandlar celluliter med Cryo Therapy – en effektiv och resultatinriktad metod som alternerar kyla och värme för maximal ökad cirkulation samt ett bättre fungerande lymfflöde. Naturligt, smärtfritt och säkert. Samt med resultat direkt efter din första behandling! Under behandlingen ger vår Cryo Therapist Anna dig även tips och råd gällande lymfmassage, kost och träning som du kan tillämpa i din vardag. Allt för att ta hand om kroppen inifrån och ut!

CRYO PAIN RELIEF

Med lång erfarenhet av såväl kronisk- samt akut smärta kan vi presentera en unikt sammansatt smärtbehandling som bygger Cryo Therapy i komination med Red Light Therapy. Kryoterapi är en teknik som alternerar kyla och värme i ett unikt och dynamiskt flöde. Allt för maximal ökad cirkulation, självläkning, dämpning av inflammation mm. Vi anpassar behandlingarnas intensitet samt graden av värme/kyla beroende på akut eller kronisk smärta. Det röda ljuset adderar vi för att påskynda läkning, reducera smärta samt bjuda kroppen på en lugn, skön känsla.

OM CRYO T-SHOCK

Cryo T-Shock är en medicinteknisk godkänd maskin från välkända Pagani, grundat 1947, i Italien. Behandlingarna är idag de mest innovativa inom fettreducering, cellulitreducering, anti-aging samt toning och uppstramning av kroppen. Cryo T-Shock använder en helt ny teknik som alternerar värme och kyla, vilket eliminerar fettceller samt ger huden en bättre kollagenproduktion. Behandlingarna kan kombineras i oändlighet, men resultaten är extra fascinerande på kroppsdelar där lös hud är ett problem, tex efter viktminskning eller graviditet. Men även på delar av kroppen där man samlat på sig fettdepåer som är svåra att bli av med trots rätt träning och kost. Slutresultaten vi ser dagligen är skulpturerade, tonade, fastare, slankare och gladare versioner av våra kunder!