CRYO T-SHOCK BODY THERAPY

CRYO T-SHOCK BODY THERAPY MAXI

För dig som vill prova Cryo Therapy på ett större område för att uppleva fettfrysning, cellulitreducering mm och de fantastiska resultat vi kan uppnå redan efter en behandling. Cirkastorleken på område som kan behandlas vid den här sessionen beräknas till ca 20×30 cm (ett A4-ark) och kan fördelas på ett eller två områden, tex 30 min på vardera sida av rumpan eller låren alt hela magen.

EXEMPEL PÅ BEHANDLINGAR & OMRÅDEN:
– Cryo Fat Removal Mage
– Cryo Fat Removal Love Handles
– Cryo Fat Removal Ridbyxlår
– Cryo Fat Removal Insida lår
– Cryo Fat Removal Rumpa
– Cryo Fat Removal Armar
– Cryo Fat Removal insida/över Knän
– Cryo Cellulite Rumpa/Lår
– Cryo Toning Mage/ Rumpa/Lår/Armar
– Cryo Stretchmarks på magen efter graviditet
– Cryo Drainage på tunga ben
– Cryo Pain Relief vid akut eller kronisk smärta

KOMBO INSCULPT + CRYO

Unik kombinationsbehandling för dig som vill tona kroppen, reducera fett & stärka muskulaturen. Effektivt, smärtfritt & naturligt. Bokningen avser 30 min Cryo T-Shock Therapy + 3o min INSCULPT.

CRYO T-SHOCK:
Innovativ kombination av kryo- & termoterapi för att eliminera fett, reducera celluliter, tona kroppen samt strama upp lös & slapp hud.

INSCULPT:
Träning med INSCULPT bränner fett samt stärker musklerna & kan ge samma resultat som ca 25 000 situps eller squats på 30 minuter.

VAL AV BEHANDLINGSOMRÅDEN:
– Mage
– Rumpa
– Sidor
– Biceps & Triceps
– Lår 

T-SHOCK BODY THERAPY MINI

För dig som vill prova Cryo Therapy på ett mindre område för att uppleva de fantastiska resultat som vi kan uppnå redan efter första behandlingen. Cirkastorleken på område som kan behandlas vid den här sessionen beräknas till ca 20×15 cm (ett halvt A4-ark).

EXEMPEL PÅ BEHANDLINGAR & OMRÅDEN:

– Fettdfrysning mage vid mindre ansamling fettdepåer
– Fettfrysning insida/över knän. Sessionen fördelas 50/50 på vardera knä.
– Cryo Stretchmarks på magen efter graviditet
– Dränage vid tunga ben & ödem. Sessionen fördelas 50/50 på vardera underben
– Cryo Toning på magen för uppstramning av slapp hud tex mellan bikinilinje och nave
– Cryo Pain Relief vid akut eller kronisk smärta på ett mindre område såsom axel, ryggslut, skuldror, knän mm.  

OM CRYO T-SHOCK

Terapi med Cryo T-Shock baseras på en unik kombination av värme och kyla som bl. a kan eliminera fettceller samt öka kollagenproduktionen genom den process som startar i kroppen. En effektiv, smärtfri samt säker behandling med omedelbara resultat samt nöjda kunder över hela världen. Cryo T-Shock är en medicinteknisk godkänd maskin från välkända Pagani, grundat 1947, i Italien. Behandlingarna är idag de mest innovativa inom fettreducering, cellulitreducering, anti-aging samt toning och uppstramning av kroppen. Behandlingarna kan kombineras i oändlighet, men resultaten är extra fascinerande på kroppsdelar där lös hud är ett problem, tex efter viktminskning eller graviditet. Men även på delar av kroppen där man samlat på sig fettdepåer som är svåra att bli av med trots rätt träning och kost. Slutresultaten vi ser dagligen är skulpturerade, tonade, fastare, slankare och gladare versioner av våra kunder!