MASSAGE & WAX

FLOW MASSAGE

En bindvävsmassage där hela kroppen behandlas med koppning och eteriska oljor. Ett effektivt sätt att lyfta bindväven och hjälpa kroppen bli av med slaggprodukter vilket också är gynnsamt mot celluliter. Sessionen inkluderar lymfdränage och ger en ökad cirkulation samt hjälper till med kollagenproduktionen som är bra för leder och senor samt ger friskare och spänstigare hud. 

VAXNING – SMOOTH LEGS…

Välj mellan halv- eller helbensvaxning med vaxkasettsmaskin. Varmt azulenvax rollas på och avlägsnas med pappersremsor. För bästa resultat, skrubba gärna benen dagen före och använd inte hudlotion. Vaxningen avslutas med en skön kortare benmassage! Behandlingen utförs av Carin P Vestergren, diplomerad Idrottsmassör, PT, Kostrådgivare och utbildad vaxterapeut.

FRISKVÅRDSMASSAGE

Välkommen att nytja ditt friskvårdsbidrag till en välförtjänt massage där rygg, ben, armar, nacke samt ansikte/skalp får en härligt djupgående massage. En riktigt skön avkoppling som hjälper kroppen till en snabbare återhämtning samt ökad cirkulation av blod och lymfa. Välj själv mellan 30 och 60 minuter. Behandlingen utförs av Carin P Vestergren, diplomerad Idrottsmassör, PT och Kostrådgivare.